PAKKETDIENST BUITENLAND

Vaste pick-up | Snelle en betrouwbare levering

UW PAKKETTEN VERZENDEN BINNEN EUROPA

Verstuurt u dagelijks pakketten binnen Europa? Met de vaste pick-up binnen uw tijdvenster en handige tool voor aanmelden en labels printen, is dat supersnel en betrouwbaar geregeld. Wij zorgen ervoor dat uw pakketten via de beste en goedkoopste weg de bestemming bereiken. Voor import en exportzendingen.

Verzending met betrouwbare vervoerders DPD en B2C Europe.
Geen tijdverlies, zending aanmelden en verzendlabel printen. Scherpe tarieven: u profiteert van onze speciale prijsafspraken met de vervoerders.

PLUSPUNTEN

Voordeligste service voor > 300 pakketten/mnd
Vast tarief voor pakketten tot 30 kilo
Dagelijks vaste pick-up binnen uw tijdvenster
DPD en B2C Europe
Import- export
Wij versturen veel pakketten en pallets over de hele wereld en werken met TBB als service provider is echt een uitkomst. Zendingen zijn eenvoudig te in te boeken via de intuïtieve website en je krijgt meteen de beste prijs te zien (die ook nog eens heel voordelig is!). Als je belt krijg je altijd meteen één van de vriendelijke werknemers aan de lijn die verstand van zaken heeft.
Roy van den Bor

Ayasa Instruments

AL 15 JAAR PAKKETDISTRIBUTIE
Wij zijn al meer dan 15 jaar de vertrouwde pakketdienst voor zendingen naar het buitenland. Ter land, ter zee en in de lucht. We kiezen de beste en goedkoopste weg voor u. Klanten zijn blij met ons vanwege de eenvoud van regelen en niet te vergeten de korte lijnen. U bent geen nummer, wij helpen u graag persoonlijk!

Pin It on Pinterest

Share This